Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ SUPER MARKETS ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ...Ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ,ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ....

Σε νέες προκλήσεις καταφεύγει η διοίκηση της επιχείρησης «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ». Οπως καταγγέλλει η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, όχι μόνον αρνείται να ανακαλέσει τις απολύσεις εργαζομένων, αλλά έστειλε εξώδικο προς το ΣΕΠΕ και την Π. Μουστακίδου, απολυμένη συνδικαλίστρια και πρόεδρο της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας στην επιχείρηση, ενημερώνοντας ότι δεν αποδέχεται την απόφαση περί παράνομης και καταχρηστικής απόλυσης. Παράλληλα με το εξώδικο αμφισβητεί την ύπαρξη Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας στην επιχείρηση και ζητά από την Ενωση Εμποροϋπαλλήλων να γίνει ο χαφιές της εταιρείας και να δώσει το μητρώο μελών με προφανή στόχο να μάθει ποιοι εργαζόμενοι είναι μέλη!

Με ανακοίνωσή της, η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων ξεκαθαρίζει: «Η δράση μας εξαρτάται και διαμορφώνεται από την όξυνση των προβλημάτων, την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους. Εργοδότες όπως και ο «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ» που εκμεταλλεύεται τους χιλιάδες εργαζόμενους θα μας βρίσκουν μπροστά τους».
Την ίδια στιγμή, στα Γιάννενα, ο Αρβανιτίδης προχώρησε χτες στην απόλυση τεσσάρων ακόμα εργαζομένων, εκ των οποίων οι τρεις είναι γυναίκες. Αμεση ήταν η αντίδραση και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων του Νομού, που έκανε εξόρμηση στο κατάστημα όπου έγιναν οι απολύσεις, καλώντας τους εργαζόμενους να παλέψουν ενωμένα και μαζί με το σωματείο για την άμεση ανάκληση των απολύσεων, κόντρα στην εργοδοτική τρομοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου